lördag 15 juli, 2023

Boksläpp och filmpremiär

Filmpremiär och boksläpp 15 juli
Nu är ”Musiken på bruket – en historia med klang” klar. Det blev både bok och film, trots pandemi och förseningar. Men nu är det klart. Det handlar alltså om musiken här i Breven från början av 1800-talet och fram till våra dagar. Vi ska berätta mer om det 15 juli.
Alla medlemmar bjuds på premiären, kl 15.00 i G:a Mek. Verkstan. Möjligt att inhandla bubblor och snittar som det ska vara på en premiär. Boken presenteras och kan köpas på plats till medlemspriset 110:- (rekommenderat pris 140:-).
Vill du vara säker på att få ett ex så beställ och betala i förväg så här: Swischa till föreningen 123 515 47 37, skriv BOK och ange namn och antal ex. Du hämtar boken vid boksläppet 15 juli eller senare när det passar. Vi kommer ordna ett utlämningsställe. Det här kan vara en bra present till släkt och vänner eller kanske en julklapp?
Det kan bli trångt på premiären men filmen kommer att gå i repris hela kvällen så att alla som vill får chansen att se den. Senare kommer du kunna se den via hemsidan och på YouTube.← Hela kalendariet